Friday, May 29, 2015

Suka Suki conteng muka

ibuayu ni kalau gi sekolah
pakai BB cream
pakai gincu
tu je
tak de nak make up apa2

hr tu lepas tgk cerita suami ku ustaz
singgah watson
nak cr gincu
nak cr wrn terang
feel ibuayu ni
selagi gincu ada x abis
x patah
memang x beli
tp hr tu dah tersalah beli
tu yg kena cr warna lain

lepas tu tengok ada eyeliner
ada cream foundation 
sendayu tinggi
(bc review dr blog nik tu yg tertarik nak beli)

so khamis pagi tu ada masa
terus conteng2 muka
geng sekolah pun heran
apa kena muka bermake up

tapi rasa dah makin pandai ni
boleh tambah wrn2 lain ni
hehhehe


ni ditambah denvan tudung ala2 stylo
hahhaa
gambar tu diambil dengan camera 360
so glossy2 tu tipu2 je ya

2 comments:

Muhammad Syahmi said...

Saya pergi sekolah, bedak pun saya tak pakai. Hehehe...

Mirabeads azi said...

comei dah tu..
#clickclicknufnang
#www.azirahman.com

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015