Sunday, November 25, 2012

Perlis: Hotel Metro Inn


Hotel yang ayahnas dah booking hotel Brilliant

nak jadi cerita ibuayu x simpan pun nombor hotel tu

so terpaksa on internet kat hp jap
(hp ibuayu tak de pakej internet ya..so yg ni mestilah mahal)

cepat2 surf dalam tu lak terbaca hotel ni jauh dengan arau 12 km

alamak macamana ni tak nak duk jauh2


alkisahnya
ibuayu dah terberkenan hotel metro inn ni
dekat dengan segala2nya 
tapi masa ayahnas nak booking diaorang kata full

so bila dapat tahu hotel brilliant ni jauh suruh ayahnas gi kat metro inn
tengok ada kosong ke tak
mana tahu ada rezeki ibuayu

dan 
alhamdulilah memang ada bilik kosong pun

lapang rasa hati
ialah tengok kawasannya yang agak selamat

kalau ayahnas tak tidur sekali pun tak pe

ibuayu memang puji betullah hotel  ni

bilik bersih
harga berpatutan
standard RM 68
deluxe rm88




wifi meletop laju je

tv LCD tu

 
bilik air pun besar dan bersih


kedai makan
shopping kat C mart
duk sini pun rasa aman je..

kami duk sini dari hari Isnin hingga hari Khamis
(19-22 Nov 2012)














2 comments:

inazamri said...

dah take note pasal hotel ni.Thanks info ni,mana tau kot nak cuti ke Perlis pulak lepas ni leh la gi hotel ni.

ayu Ismail said...

ok ina

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015