Sunday, June 21, 2009

Menu Hari Bapa

Penat ibuayu masak sempena hari bapa




Berseleranya ayahnas menikmati hidangan yang dimasak oleh ibuayu di kedai .keh3
Sebenarnya ini makanan ibuayu dan fauzan.Ayahnas tak minat sangat tapi sebab ibuayu yang belanja ayahnas kena ikut.
Selamat Hari Bapa untuk ayahnas.atuk mail,atuk atan and semua bapa-bapa di muka bumi Allah ini.
Untuk ayahnas ibuayu harap ayahnas masih seperti yang ibuayu kenal selama ini takkan berubah sampai bila2.Fauzan and Faiz sayang Ayah

7 comments:

Eyna's said...

Salam ibuayu...
maap...tak tau nak nyibuk kat mane...last2 siji jd mangsa...jangan mare ye...hheheh

Dulu...KDP14 minggu kat mlake ek?
Berulang dr umah ke dok Anjung Hikmah??

kembara™ said...

salam..alahai..bestnyer...slurp...:p

sweetwannur shoppe said...

yummmyyy..sedapnyeee!!!

ibuayu said...

hai eyna's masa study tu berulang je.
bekas student mppm ke.

ibuayu said...

hai iwana ,best sebab kedai yang masak keh3.

hai sweetwannur kreatif ye adik ni.ibuayu nak belaar boleh

alamaya said...

hi ibuayu...orang melaka gak ke?heheh....

ibuayu said...

hai alamaya.kita kan anak cucu Hang Tuah.keh3

Copyright to Rahayu Ismail
Designed by UMIESUEstudio 2015