CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

klik..klik

Followers

Wednesday, April 29, 2009

Nasi Ambang


Tak tahulah ibuayu sama ada ejaannya ambang atau ambeng..ia adalah makanan jawa.Ibuayu dan keluarga sangat menghantuinya.Pada 26 April lalu kami telah pergi ke kluang dan telah meancang untuk makan nasi Ambeng di R&R Pagoh..Aduh...sedapnya..

Melaka Grand Invitational Endurance Ride 2009


Pada 11 April 2009.Bagaikan bermimpi ibuayu telah berjaya memandang wajah Yang Dipertuan Agong yang sedang menunggang kuda.Walaupun minggu hadapan ibuayu mid exam tapi ibuayu terasa puas bila lihat Agong yang memakai baju beernombor 77.Kepuasan yang tak dapat dilahirkan melalui kata-kata.

Friday, April 10, 2009

CD



Berjaya juga ibu ayu pakaikan faiz cd .walaupun beli 5 je dulu.jadilah buat permulaan.

Earth Hour



Ibuayu plan macam-macam dengan fauzan masa nak tutup lampu..Tapi bila ayah nas lambat ambil kami kat kampung frust pulak rasanya.Nenek kiah pun berminat nak tutup lampu malam tu.So walaupun sampai kat rumah dah pukul 9.15 tapi kami tetap tak buka lampu..terus cari lilin guna lampu kereta.Kat taman tu ramai jugak yang sambut Earth Hour

Melawat ke Taming Sari Melaka



Nama je orang melaka segan gak bila anak buah(dr KL) kata dia dah naik Taming Sari.Ibuayu yang orang melaka pun tak naik lagi.So masa ayahnas free ibuayu berjaya naik TS..seronok n Teruja.